Waarom WBSO Portaal

Meer slagingskans met WBSO Portaal op subsidiegebied: U wilt graag dat uw subsidieaanvraag uitbesteedt wordt en wilt deze subsidie aanvragen via een gespecialiseerde partner? Of het nu gaat om een subsidie aanvraag voor een paar maanden of over meerdere kalenderjaren, WBSO Portaal is de strategische partner voor verschillende MKB’ers, multinationals en gemeenten als het gaan over subsidie aanvragen.

De mensen die aan WBSO Portaal verbonden zijn hebben allen een (academisch) technische achtergrond en hebben oa. beroepservaring opgedaan bij RVO, een verleden bij één van Nederlands grotere subsidiebureaus of komen uit het bedrijfsleven en hebben onder een WBSO-subsidie innovatieve projecten ontwikkeld. Aan WBSO Portaal zijn momenteel een vijftal adviseurs verbonden met allen een verschillend expertise gebied. Hierdoor bent u verzekerd van een adviseur met kennis van uw core business.

Onze aanpak

  • WBSO Portaal zal, door haar expertise als sparringpartner dienen voor het identificeren van subsidie-waardigheid binnen uw projectomschrijving.
  • U bent een (software) ontwikkelaar. M.a.w. uw expertise ligt op het terrein van de techniek.
    Wij daarentegen hebben de kennis en expertise om uw technische verhaal te vertalen naar een innovatieve subsidie-waardig verhaal. Door de jaren heen hebben wij geleerd dat beide expertises hun eigen jargon hebben en dat deze jargon-valkuilen nogal eens de oorzaak zijn van het niet verkrijgen van de innovatieve subsidies.
  • Ook nemen wij tijdens een aanvraagproces de administratieve werkzaamheden uit handen.
  • Wanneer gewenst richten wij uw bureaucratisch administratie in (Zoals vereist door RVO).

Advies Heeft u zich wel eens afgevraagd of u wel alles uit uw subsidie haalt door het zelf te verrichten? Of heeft u in het verleden minder goede ervaringen gehad en vraagt u zich af of het ook anders kan? Met ons gratis advies komt u er snel achter. Het is volledig vrijblijvend, en u hoort direct welke meerwaarden wij u kunnen bieden en wat daarbij tot de mogelijkheden behoort.

Meer weten! Wilt u meer informatie, neemt u gerust contact met ons op.