Evenementen

WBSO Portaal is regelmatig te zien op verschillende congressen events of beurzen op het gebied van o.a. Chemie, life sciences, ICT, web/internet, mobile (smartphone), WTB, Electro Energie. Dit zien wij als een plezierige manier om kennis te maken met nieuwe klanten en onze bestaande relaties te ontmoeten.

Wij zijn op de volgende evenementen:

15 – 19 januari 2016 Op 15 t/m 19 februari is het zover. U ziet een geweldige kans voor uw bedrijf! Maar hoe komt u aan geld voor de uitvoering? Kom naar een van de vijf bijeenkomsten in de Week van de Financiering en ontdek welke financiering bij u past. Zelf staan wij op 19-2 in Eindhoven (Noord Brabant).

Website: http://www.kvk.nl

01 – 02 september 2014 Op 01 en 02 september is het zover. wij staan op de beurs van de Regio Business Dagen te Eindhoven (Noord Brabant). Deze beurs is dan ook een onderdeel waar bedrijven uit de gehele regio zich aan elkaar kunnen voorstellen.

Website: http://www.regiobusinessdagen.nl

21 oktober 2013 Conferentie Kempen zonder Grenzen te Budel (Noord Brabant). Met Kempen zonder Grenzen is een initiatief gestart om samenwerking in de Kempen, in België en Nederland, te bevorderen met als doel: samenwerken.

Website: http://www.brabant.nl

13 – 16 november 2012 Op 14 november zal WBSO Portaal op de beurs van ICT & Logistiek te Utrecht aanwezig zijn. De vakbeurs ICT & Logistiek is hét platform voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten.

Website: http://www.ict-en-logistiek.nl

13 – 16 maart 2012 WBSO Portaal is op 15 maart in Utrecht op de beurs van TECHNI SHOW. Het is een van de grootste en vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, toebehoren en hulpmiddelen.

Website: http://www.technishow.nl

19 april 2012 WBSO Portaal is op 19 april op de beurs “Week van de ondernemer” in de Jaarbeurs van Utrecht. Deze dag staat voledig in het teken van jong ondernemerschap.

Website: http://www.weekvandeondernemer.nl

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bel 085 – 273 64 89 of stuur een mail via het contact formulier