Subsidie aanvragen

Kan ik subsidie aanvragen Iedere onderneming die zich innovatief, duurzaam of (inter)regionaal bezighoudt kan subsidie aanvragen. De subsidies kunnen resulteren in direct geld of belastingreducties.

Het zoeken en regelen van subsidie of financiering is vaak lastiger dan men in eerste instantie verwacht. Het bijhouden, kansen spotten en schrijven van een subsidie aanvraag is specialistenwerk en is dus van belang dat daar zorgvuldig de tijd voor wordt genomen. De regelgeving van subsidies verandert ieder jaar weer. Van belang is dat uw organisatie ook op de hoogte blijf van de veranderingen om afwijzingen of nieuwe subsidies te voorkomen.

Waarom subsidie aanvragen uitbesteden? Steeds meer ondernemers kiezen voor een subsidie aanvraag bij WBSO Portaal vanwege de uitmuntende kwaliteit tegen een gunstig tarief. Onze subsidie-experts zijn bedreven in het schrijven van oa WBSO, MIT, EIA Mia/Vamill aanvragen. Wij richten ons op waar wij goed in zijn, Dit betekent dat u zich enkel bezig hoeft te houden met uw eigen corebusiness uw onderneming.

Komt u in aanmerking? Of u in uw situatie voor een subsidie in aanmerking komt willen wij graag met u bespreken.
Wilt u meer over een subsidie weten, neem dan gerust contact met ons op.