Duurzame subsidies

Duurzame subsidies
Werkt u aan innovatieve projeten die binnen enkele jaren leiden tot nieuwe producten, een technische ontwikkeling van een nieuw product. Innovatie is noodzakelijk om te groeien als bedrijf. en daarvoor verstrekt de Overheid subsidie voor ondernemingen met een innovatief karakter.

Mia/Vamil

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Het ministerie van Infrastructuur en Milieu stimuleert met deze regelingen milieuvriendelijke investeringen. Wilt u naast MIA\Vamil meer weten er binnen bepaalde sectoren mogelijk is? Kijk op de pagina Duurzaam ondernemen.

Lees Meer over de MIA/Vamil >>

EIA (Energie Investeringsaftrek)

Bent u ondernemer en wilt u investeren in energiebesparende technieken en duurzame energie in het bedrijf, dan levert de EIA (Energie Investeringsaftrek) een fiscaal voordeel op. Niet alleen door besparing van de energiekosten, maar ook omdat ondernemingen minder inkomsten- of vennootschapsbelasting hoeven af te dragen.

Lees Meer over de EIA >>

Meer weten! Wilt u meer informatie, Wij brengen u tijdens een persoonlijk gesprek op de hoogte hoeveel subsidie u kunt ontvangen met uw duurzame projecten. neemt u gerust contact met ons op.